store.wacomturkiye.com

Görüntülü Konuşmada Yenilikler

Tekno Güzellik şirketi olma yolunda ilerleyen L'Oreal, görüntülü konuşmada makyaj efekti getirmeyi planlıyor. Zoom gibi görüntülü konuşma platformlarında gerçekleştireceği efekt ile iş kadınlarının hiçbir toplantıya hazırlıksız yakalanmaması için çalışmalara başladı.

Tüm Dünya'yı etkisi altına alan salgın ile birçok firma evden çalışma düzenine geçmiş buşunmakta. Evden çalışma şartlarında her an bir toplantı düzenine sahip olmak pek de mümkün gözükmüyordu. Bu sebeple L'oreal sanal makyaj fikri olan Signature Faces teknolojisini duyurdu. L'Oréal Paris, yeni dijital yaşam tarzlarımızı benimseyerek  yalnızca çevrimiçi olarak elde edilebilen görünümler yaratarak yepyeni bir modern makyaj deneyiminin kilidini açıyor.

Sanal makyaj fikri ilk başta kulağa ilginç gelsede arka planında aslında çok da yabancı olamadığımız bir durum. İnstagram, Snapchat vb uygulamalarda  çok uzun süredir efektli paylaşımlar bulunmaktadır.

Bu uygulamayla şirket makyaj ürünlerini  tanıtıyor. Yeni filtreler Instagram, Snapchat vb uygulamalarla da ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Şirket, "yepyeni bir modern makyaj deneyimi sunuyoruz" sözleriyle yeni uygulamasını duyuruyor.

K2_LEAVE_A_COMMENT

K2_COMMENT_FORM_NOTES