store.wacomturkiye.com

Sony Cyberpunk 2077'yi Mağazadan Kaldırdı

Cyberpunk 2077 için aylardır büyük beklenti içinde olan oyuncuların çoğu oyunun optimizasyon sorunları ve buglarından dolayı hayal kırıklığına uğramıştı. Geçtiğimiz günlerde oyunun yapımcısı CD Projekt Red oyunun sorunlarının gidereceğini ve istenirse iade edilebileceğini açıklamıştı. 

Bu iade işlemleri tüm platformlarda sorunsuz işlerken sadece Sony tarafından iade işlemleri yapılmıyordu. Sony iade politikasında oyunun indirilmemiş olmasını şart koşuyor. Ancak oyun ön sipariş veren kullanıcılar için otomatik olarak indirilmeye başlandığı için iade edilemiyordu ve oyuncularda özellikle bundan şikayetçiydi. Sony sonunda Cyberpunk 2077'de ki sorunları kabul etti, iadeleri kabul edeceğini açıkladı ve mağazasından kaldırdı.

Sony Playstation Store'dan alan kullanıcılar için tam para iadesi yapacağını ve oyunun bir sonraki duyuruya kadar mağazada olmayacağını açıkladı. Açıklamanın tam metnine ve iade hakkında bilgilere https://www.playstation.com/tr-tr/cyberpunk-2077-refunds/ adresinden ulaşabilirsiniz.

K2_LEAVE_A_COMMENT

K2_COMMENT_FORM_NOTES